Wij zijn MedConnect

Als de nummer één leverancier van vooraf opgenomen webinars, geloven wij sterk in het maken van webinars met karakter en die het kijken waard zijn. Wij geloven sterk in het persoonlijke verhaal van de spreker en vinden oogcontact van groot belang.

Wij hebben al webinars gemaakt voor veel partijen in Nederland die door veel mensen bekeken zijn. Een aantal van onze klanten zijn Boehringer Ingelheim, Elanco, Merial en TEVA.

Onze Services

Met onze kennis en ervaring op het gebied van webinars en webinar marketing helpen wij jou bij het realiseren van het hoogst mogelijke resultaat. Door onze fullservice dienstverlening kunnen wij ervoor zorgen dat je snel een webinar in de lucht hebt en met ons robuuste platform zorgen wij ervoor dat je content in de lucht blijft. Wij helpen graag met de ontwikkeling van een webinar marketing strategie en implementatie daarvan.

Strategie

Webinar marketing strategie, content marketing quickscan.

Concept

Gepersonaliseerde webinar omgeving en look&feel van webinar in huisstijl.

Implementatie

Ondersteuning bij implementatie van webinars als marketingtool.

Support

Kennis delen, workshops en continue kwaliteitsverbetering

Wat wij doen

Wij maken webinars met karakter die het kijken waard zijn en resultaat opleveren. Het MedConnect Content Platform zorgt ervoor dat uw boodschap precies bij de juiste kijker terechtkomt. In uw eigen Content Platform heeft u alle controle over uw waardevolle content.

Webinar

Webinar

Wij maken webinars met karakter, die het kijken waard zijn en resultaat opleveren. Onze webinars zijn 100% foutloos en zorgen voor hoge conversies.

Self-Directed Detailer

Self-Directed Detailer

Met een Self-Directed Detailer bepaalt de kijker zelf welke route wordt afgelegd door de aangeboden content.

Social Video Platform

Social Video Platform

Het Social Video Platform biedt u de mogelijkheid om al uw waardevolle content 27/ beschikbaar te stellen voor uw doelgroep.
Plan een live demo

Onze Klanten